P

Profikon Reno is een familiebedrijf opgericht in 1996. Ondertussen hebben we al meer dan 25 jaar ervaring. Al die tijd is het een familiebedrijf gebleven.

Gesitueerd in het noorden van Limburg, zijn wij hoofdzakelijk aktief in Limburg, doch verlenen wij ook service in andere provincies, over geheel België.

Onze activiteiten richten zich zowel naar particuliere als industriële klanten en wij kunnen een uitgebreid gamma van diensten aanbieden (dakwerken, dakrenovaties, asbestverwijdering, industriële dak- en wandbekleding, herstellingen, aanpassingen ...).

Voor diverse bedrijven doen wij onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van uiteenlopende aard.

De zaakvoerder is hierbij steeds op de werf aanwezig.


25+ jaar ervaring

Profikon Reno is een familiebedrijf dat reeds meer dan 25 jaar ervaring heeft in alle dakwerken.
Meer over Profikon Reno

Onklopbare prijs/kwaliteit

Doordat we een klein familiebedrijf zijn en over ruime en brede ervaring beschikken, kunnen we een onklopbare prijs/kwaliteit aanbieden.

Vakwerk

Het Profikon team stelt steeds aan elk project de hoogste eisen. We bespreken elk project tot in de puntjes en laten niets aan het toeval over. Uw voldoening is onze voldoening!

Zaakvoerder op de werf

De zaakvoerder begeleidt steeds elk project persoonlijk. Hierdoor staat hij elke dag mee op werf, zodat u verzekerd bent van de beste uitvoering.

Een greep uit ons klantenportfolio